Політична реклама

Вихідні у Львові: куди піти?

3525 0
У традиційній рубриці "Вихідні у Львові" "Твоє місто" розповість Вам, як цікаво провести ці два дні у Львові.

Сьогодні, 17 березня, у день Святого Патріка відвідайте вечірку-концерт в арт-ресторані Старий Маяк. У програмі дійства: ірландська музика, конкурси, призи, багато напоїв та танці до схочу. Вартість квитків 60 гривень, початок - о 20.00, адреса - вулиця Пулюя, 29.

Якщо Ви хочете у кіно, то у суботу та неділю «Твоє місто» радить Вам  подивитися прем`єру документального фільму «Кличко» німецького режисера Себастьяна Денгардта. У біографічній стрічці ви побачите унікальне архівне відео та відверті інтерв`ю. Щоб зняти стрічку про життя легендарних українців, знімальна група провела з братами декілька років, відвідавши разом з ними Україну, Німеччину, Сполучені штати, Канаду. У кінотеатрі "Планета кіно IMAX" вартість квитків на кіно «Кличко» - 70-80 грн. Рокзлад сеансів.

А ось у неділю, 18 березня, завітайте у кінотеатр Довженка, що на Сихові. О шостій годині вечора там розпочнеться друга чвертьфінальна гра Галицької ліги КВК. 14 команд серед яких : «Pazitiff» (Львів), «Прораб сказав» (Київ) Автостопом до Огайо (Чернівці) та багато інших, презентуватимуть себе у двох конкурсах: візитка та розминка. Вартість квитків – від 30 до 80 грн.

Також у неділю о 18.00, у Міському палаці культури ім.Гната Хоткевича Молодіжна Організація Граніт  запрошує вас відвідати Бардівський вечір - "Весняна лірика" з кобзарем Віктором Пашником.  Цей захід для тих, хто любить живу українську пісню, грає на гітарі чи на іншому переносному інструменті або співає українські пісні.  Організатори просять приходити у вишиванках та приносити солодкий частунок.

О тій самій порі Ви можете завітати у театр імені Марії Заньковецької на прем’єру комедійної вистави «Гамлет у гострому соусі». Це історія про пікантні подробиці з життя Данського королівства. Дії вистави відбуваються на кухні, адже кухня – це те місце, де усі знають усе і навіть набагато більше.  Вартість квитків від  30 до 100 гривень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!