Вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

2487 0
Через жалобу розважальні та музичні заходи на цих вихідних у Львові не проводитимуть, однак забувати про відпочинок не варто. Щоб спланувати гарні та корисні вихідні у Львові, Tvoemisto.tv радить відвідати кілька цікавих подій.
Фото: abroad.ucu.edu.ua

Фото: abroad.ucu.edu.ua

19 та 20 липня у рамках проекту «На вихідні з сім’єю у музей» в 11 музеях міста відбуватимуться безкоштовні екскурсії та майстер-класи. Можна відвідати музей-аптеку, музей історії релігії, Центр міської історі, Личаківське кладовище та багато іншого. Кожен музей презентує свою окрему програму.

До 6 серпня у кінокомплексі «Планета Кіно ІМАХ», що розташований в ТРЦ «King Cross Leopolis» можна переглянути фантастичний бойовик з Гарі Олдменом – "Світанок планети мавп". Дії картини "Світанок планети мавп" розгортаються через 15 років після подій, показаних у першій частині. Вірус, що спершу мав лікувати людей від хвороби Альцгеймера, виявляється чумою нового часу. Заразившись ним, люди швидко помирають.

Фільм показуватимуть о 10:00, 11:00, 12:40, 13:40, 15:20, 16:20, 18:00, 19:00, 20:40, 21:40, 23:20, 00:20. 

Якщо ви хочете провести вихідні біля водойми на природі, пам’ятайте, що біля Львова купатися можна лише у трьох озерах. Це Винниківське озеро, водойма у Брюховичах та на вул. Горбачевського у Львові.

Щоб уникнути впливу негативної інформації на організм і покращити самопочуття, не забувайте про відпочинок. Ось 5 порад психолога, як вберегтися від стресу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!