Вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

2690 0
Через складну ситуацію на Сході України у Львові практично не відбувається гучних і масштабних святкувань. Однак, провести час цікаво і з користю завжди можна. У ці вихідні Tvoemisto.tv радить піти з родиною у музей, подивитись розумне українське кіно або ж покататись на байку і в такий спосіб допомогти нашим військовим.

У Львові триває проект «На вихідні з сім’єю у музей», учасники якого пропонують для відвідувачів цікаву, насичену та безкоштовну програму на вихідні 26-27 липня. 18 музеїв міста безкоштовно запрошують дітей з батьками оглянути свої колекції.

У Львові триває наймасштабніший в Україні фестиваль короткометражного кіно Wiz-art. В суботу та неділю запланована польська панорама, підбірка українських фільмів, а також конкурсні та позаконкурсні покази. 5 подій, які не можна пропустити та повна програма фестивалю.

У неділю, 27 липня, о 16.00 на площі Ринок мотоциклетний клуб «Хуліган» проведе соціальну акцію зі збору коштів для львівських військових, які захищають нашу державу на сході України. Байкери обіцяють катати всіх охочих, а зібрані кошти віддати на потреби війська.

Львів перетворюється на столицю футболу. У неділю, 27 липня, на “Арені Львів” свій домашній матч проведе донецький “Шахтар”. Він зустрінеться з запорізьким “Металургом”.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!