Вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

2133 0
На вихідні 8-9 листопада у Львові обіцяють хорошу погоду. Тож насолоджуйтесь останніми теплими днями і проведіть вихідні поза домом. Tvoemisto.tv рекомендує унікальний концерт, арт-проект про Євромайдан, фантастичний фільм та багато спортивних подій.

В суботу, 8 листопада, стартує арт-проект «Мистецький роздум-символізм «Завтра». В його основі – етнографічний матеріал, зібраний у трьох найзнаковіших містах України (Львів, Київ, Харків) в перші дні Євромайдану. Зокрема, біля будівлі Львівської облдержадміністрації встановлять куб з плексигласу, розміром 1 м3, в який поміщено бруківку.

У неділю, 9 листопада, о 14:30 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться поминальна молитва-панахида за участю сімей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО. Львів’ян запрошують долучитись до цієї спільної молитви та підтримати своєю присутністю сім’ї військовослужбовців, які загинули в АТО.

9 листопада у львівській філармонії – унікальний концерт єврейської музики від німецьких музикантів під назвою “Від покоління до покоління”. У концерті виступить Камерний хор Вищої музичної школи імені Ференца Ліста, диригент – проф. Юрґен Пушбек. Солісти – кантори коледжу ім. Абрагама Гайгера (єдиної в Німеччині семінарії равинів) Авів Вайнберґ, Ассаф Левітін, Шуляміт Любовська. Фортепіано - проф. Яша Немцов.

Крім того, ці вихідні будуть насичені спортивними подіями. Футбол, регбі, футзал, гирі – види спорту на будь-який смак.

А кіно тижня у Львові – фантастичний фільм від режисера Крістофера Нолана «Інтерстеллар». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!