Вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

1879 0
На вихідні 15-16 листопада у Львові традиційно заплановано багато цікавих заходів. Tvoemisto.tv рекомендує проникнутися атмосферою нічного Львова на фестивалі «Ніч у Львові», відвідати концерти на будь-який смак і таким чином допомогти військовим, а ще переглянути військовий бойовик, або побувати на спортивних подіях.

«Ніч у Львові», що пройде 14-16 листопада, – це 100 цікавих та захопливих подій на будь-який смак. Тут і театральна і духовна програма і навіть квест музеями міста. 

У Львові постійно проходять благодійні заходи для допомоги військовим, що воюють на Сході України. Цих вихідних також можна не тільки відпочити і послухати гарну музику, а й таким чином допомогти нашим хлопцям в зоні АТО. Tvoemisto.tv пропонує три благодійні концерти для допомоги солдатам, які відбудуться цих вихідних.

Найближчі листопадові дні будуть щедрі на спортивні події – чемпіонат України з шахів, змагання з велокросу, футзальний матч, турнір з боксу. Це варто побачити, тож не пропустіть! 

У неділю, 16 листопада, організація української молоді «Спадщина» проведе загальноміські змагання «Козацькі забави». На відвідувачів чекатимуть різноманітні турніри, інтелектуальні завдання та конкурси, які продемонструють не лише силу та витривалість, а й мудрість та вміння швидко реагувати.

Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду військовий бойовик з Бредом Піттом «Лють». Події картини «Лють» розгортаються у останні тижні Другої світової війни. Загартований у боях сержант Вардедді (Бред Пітт) – командир танку «Шерман» під назвою «Лють». П’ятьох членів екіпажу чекає смертельна місія у тилу ворога. Не дивлячись на суттєву перевагу супротивника, екіпаж танку готовий безстрашно вступити у бій у надії нанести удар у саме серце фашистської Німеччини.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!