Вихідні у жовтні. Скільки і коли відпочиватимемо

10369 0
У жовтні буде 11 вихідних.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Святкових днів у жовтні буде більше, ніж зазвичай. Основна подія місяця – День захисника України, яку щорічно відзначають 14 жовтня. Також в цей день у християн – свято Покрову Пресвятої Богородиці.

У жовтні українці матимуть 20 робочих та 11 вихідних днів. Цьогоріч День захисника випадає на четвер, тому наступний день, 15 жовтня, також буде неробочим, натомість його українці відпрацьовуватимуть у суботу, 23 жовтня.

Читайте також: Вшануймо працею: українці не досить багаті, щоб так багато святкувати й відпочивати

Додамо, що 14 жовтня – День захисника України відзначається на державному рівні з 2015 року.

Нагадаємо, в Верховній Раді зареєстрували законопроєкт із ініціативою заборонити переносити вихідні та робочі дні. Він має на меті узгодити законодавства України із законодавством країн членів Європейського Союзу у питанні перенесення робочих днів для ефективнішої співпраці між країнами та збільшення економічного потенціалу України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!