Політична реклама

Вихідними у Львові відбудеться міжнародний танцювальний турнір

1558 0
15 та 16 грудня у Львові відбудеться танцювальний турнір Lviv Winter Cup 2012. Танцювальні пари з Польщі, Молдови, Білорусії та України змагатимуться згідно правил World Dance Sport Federation.

Повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У програмі: змагання як серед дітей, так і дорослих, як серед початківців, так серед старших груп. Виділена окрема номінація для дітей до 6 років. Турнір триватиме з 10.00 до 20.00 год в СК «Грація» (ТРК «Південний»), що за адресою: вул. Щирецька, 36. Відповідно до танцювальних тенденцій, популярністю користуються такі стилі, як східні та латиноамериканські танці.

У Львові найактивніша вікова категорія танцюристів - це люди від 16 до 25 років, однак найбільш чисельною групою є діти віком до 13, яких привели в танцювальні гуртки їхні батьки, адже займатись танцями можна уже з чотирьохрічного віку.

«Такі турніри – це прекрасна можливість показати молоді, чого вони можуть досягнути, якщо наполегливо йтимуть до своєї мети. Адже якщо відточувати майстерність, поставити собі ціль і не відступати, то можна опанувати ті вершини, які раніше здавались недосяжними», - каже керівник Відділу промоції здорового способу життя Олексій Кучеренко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!