Вихованці ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Фото

7022 0
4 кішки і 6 песиків можуть стати вашими домашніми улюбленцями.
Фото: ЛКП "ЛЕВ"

Фото: ЛКП "ЛЕВ"

Львів’ян закликають прилаштувати шість собак ЛКП «Лев» і чотири кішки. Про це йдеться  на сторінці підприємства в Facebook.

Молода собачка Дебі. Вона гладкошерста, здорова, стерилізована та вакцинована. Розумна та ще й добре піддається навчанню. Підійде на прилаштування в родину, де є діти, які люблять тварин.

Дуся, молоденька собачка віком до 1 року. Вона підійде на прилаштування в родину, де є діти. Дуся слухняна, піддається навчанню, може проживати у квартирі. 

Діді, метис довгошерстої такси. Ця красуня любить, щоб її гладили, добре гуляє на повідку, слухняна та в міру активна.

Руда Мішель потребує проживання у вольєрі. Собачка соціалізована, слухняна, стане чудовим охоронцем та другом.

Джуля теж молоденька собачка віком до 1 року. Наразі ще трішки налякана, привчається до повідка, може проживати в квартирі. Буде відданим другом для своєї людини або родини.

Жак, метис ягдтер’єра. Цьому собаці потрібен господар, який розуміється на цій породі. Він енергійний, тож потребує просторого подвір’я для проживання.

Киця Черепашка. Кішка полюбляє обійми і бажає жити в квартирі.  

Киця Мі-Мі віком до 1 року.

Кішка Касічка

Клубок, якого звати Кіса

Тварини можуть перебувати на підприємстві протягом 15 днів. Якщо за цей час їх не прилаштовують, то випускають на місце відлову. ЛКП «Лев» працює щоденно з 8 до 20 години, а комунальна ветеринарна клініка при ЛКП – цілодобово. Вона надає платні послуги.

Всі фото: Ірина Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!