Вихованці ЛКП «Лев» шукають нових господарів. Фото

7478 0
Придивіться: можливо, саме зараз на цих фото ви впізнаєте вашого майбутнього собаку.
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

Львів’ян закликають прилаштувати 8 собак, які тимчасово перебувають у ЛКП «Лев». Про це йдеться на сторінці комунального підприємства у Facebook.

Фрейд - молодий метис німецької вівчарки. Дуже активний, енергійний та життєрадісни. Гавкучий, добре піддається навчанню.

Сільвана – справжній охоронець. Незважаючи на те, що тваринка звикла жити на вулиці, розуміє, що жити вдома  – краще та безпечніше.

 Джайна –  сестричка Сільвани, майже близнючка, також шукає нових господарів.

Квартирно-диванний формат –  крихітка Джастін. Молоденький, життєрадісний, дуже любить контактувати з людьми і дружній до інших собак. Підійде на прилаштування у сім'ю з дітьми, які люблять тварин.

Джерольд –  молоденький собачка невеликого розміру. Добре гуляє на повідку і може проживати в квартирі. 

 

Дорін, молода та дуже активна собачка. Потребує навчання та довготривалих прогулянок. Гавкуча та пильна, стане для нових господарів хорошим охоронцем та другом.

Молода собачка Саллі –  енергійна, соціалізована, знає деякі команди та добре піддається навчанню. Може проживати як в квартирі так і на просторому подвір'ї. 

Граф, молодий метис лайки. Має спокійний характер. Песик виважений та слухняний. Стане чудовим другом, компаньйон та охоронцем.

Всі фото Ірини Шелест

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!