Викладачка Львівської політехніки виграла золото в Іграх майстрів, обійшовши росіянку

7181 0
Оксана Заліско лідирувала на дистанції 30 км у лижних перегонах.
Фото: НУ Львівська політехніка

Фото: НУ Львівська політехніка

У австрійському Інсбруку тривають Всесвітні ігри майстрів. Участь у них взяла і львів’янка, старша викладачка кафедри фізвиховання НУ «Львівська політехніка» Оксана Заліско. Про це повідомляє управління фізкультури і спорту ЛОДА.

«На дистанції 30 кілометрів у лижних перегонах у своїй віковій категорії спортсменка фінішувала першою, випередивши росіянку на 35 хвилин», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Львів'янка представить Східну Європу на конкурсі краси для жінок, старших за 50 років

Загалом у Тіролі у 12-ти олімпійських дисциплінах змагаються 3000 спортсменів з усього світу. Всесвітні ігри майстрів заохочують людей будь-якого віку до занять спортом та активності.

Додамо, торік Оксана Заліско стала переможницею Кубка світу з лижних перегонів серед ветеранів спорту. У 2017 році у Швейцарії на Чемпіонаті світу з лижних перегонів серед ветеранів спорту вона у складі збірної команди України виборола 3 місце у гонці на 15 км класичним стилем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!