Виклики перед українськими лідерами: лекція від професора із США

1783 0
У Львові американський професор Річард Фаркас прочитає лекцію «Виклики, з якими стикаються амбітні українські лідери».

Лекція відбудеться в рамках Дня відкритих дверей програми «Політичні студії» 30 березня о 18:00 в Українському католицькому університеті (вул. Козельницька 2а). Автор лекції Річард Фаркас  професор DePaul University (Чікаго, США), який вже близько 40 років досліджує питання розвитку пост-соціалістичних країн.

Участь у  заході безкоштовна та без попередньої реєстрації.

Довідка про програму «Політичні студії»:

«Політичні студії» - навчальна програма Інституту лідерства та управління Українського Католицького Університету та ГО «Українська Галицька Асамблея». Програма ставить собі за мету підготувати нову генерацію місцевих політиків, які по-новому осмислять роль місцевого самоврядування, взаємодію з локальними спільнотами та знатимуть, як з ними співпрацювати і представляти їхні інтереси у владі. Реєстрація на програму триває до 1 квітня за лінком: https://docs.google.com/forms/d/1bnpGsZkMb9KAnyL2S-O1Vq_ADCH1cjAnQi0gRpCywss/viewform

Деталі на сайті: http://www.management.lviv.ua/ 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!