У Львові дозволили проектувати ще один житловий будинок

2661 0
Також на засіданні дали дозвіл на розробку трьох детальних планів і ще два затвердили.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Сьогодні, 3 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради розглянули низку рішень щодо розробки детальних планів територій і містобудівних умов та обмежень. Зокрема, виконком дав дозвіл на проектування 10-поверхового багатоквартирного житлового будинку по вулиці Пасічній, 133-А.

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоча б одну новобудову

Крім того, на засіданні виконкому було прийнято рішення:

  • Про надання дозволу на внесення змін до детального плану житлового району «Під Голоском».
  • Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території у районі вулиці проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини.
  • Про затвердження детального плану території у районі вул. В. Липинського.
  • Про затвердження детального плану території у районі вул. Трускавецької, вул. Наукової, вул. Академіка Я. Підстригача.
  • Про розроблення детального плану території у районі вул. Дж. Вашингтона вул. Довгої, вул. Хлібної.
  • Про розроблення детального плану території у районі вул. Л. Перфецького.
  • Про розроблення детального плану території у районі вул. Щирецької.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22.09.2017 No 847.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на каналізування ЛМКП «Львівводоканал» району «Стара Левандівка» (вул. На Чвертях – вул. Є. Олесницького, вул. Загородня, вул. Пропелерна, вул. Моторна, вул. Д. Чижевського, вул. Г. Чечета, вул. М. Каганця, вул. Л. Мацієвича, вул. Є. Олесницького).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням ПАТ «Укргазвидобування» адміністративного корпусу на території Львівського КНДЦ на вул. Стрийській, 144.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво релігійною громадою Української автокефальної православної Церкви Архистратига Михаїла каплиці з допоміжними приміщеннями на вул. І. Пулюя (біля будинку No 4).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ ТПК «Бук-Холдінг» будівлі сушки деревини  на вул. Генерала В. Курмановича, 2.
     

Перенесено на наступне засідання виконкому рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. гр. Степанковою В. С. та Карпином Р. М. нежитлового приміщення на вул. Науковій, 10а за рахунок надбудови та влаштування приміщень для ремонту побутової техніки».

Читайте також: Як живеться львів’янам у центрі міста. Результати опитування

Не прийнято рішення «Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. В. Липинського, вул. Промисловою, вул. Городницькою, вул. Л. Бетховена (зміна №1)».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!