Виконком Львівської міськради погодив будівництво 6-поверхового готелю на Чорновола

8321 2
У новому готелі передбачають 170 номерів.
Візуалізація з ДПТ

Візуалізація з ДПТ

Виконком Львівської міської ради сьогодні, 12 липня, погодив детальний план території, обмеженої вулицями Люльки, Куліша, Медовою та проспектом Чорновола, який передбачає будівництво 6-поверхового готелю.

Читайте також: Територію колишнього Алмазінструменту у Львові планують забудувати житлом та офісами

Площа детального плану охоплює територію 0,6 га, що розташована у історичному ареалі міста. Безпосередньо між вулицею Куліша та проспектом Чорновола пропонують збудувати 5-поверховий готель, який складатимуть три будівлі та будуватимуть у кілька черг. У новому готелі передбачають 170 номерів.

Наразі земельна ділянка перебуває у приватній власності, а сама територія – занедбана. Заїзд до готелю передбачили з вулиці Куліша, під усією територією готелю облатують підземний паркінг на 50 місць.

Житло у межах детального плану будувати не планують, однак проектом передбачають змінити транспортну мережу та створити зелені пішохідні зони.

Читайте також: Два нові готелі та підземний маршрут для туристів. Як планують упорядкувати центр Львова

Тепер детальний план мають затвердити на одному з наступних пленарних засідань ЛМР, після чого забудовник зможе отримати містобудівні умови та обмеження на будівництво.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізацію надали в ЛМР

Читайте також:
12 Липня, 2019 12:09
Олег Можливо зовнішній вигляд мав би бути в стилі сусідніх будинків а не чергова скляна коробка?
12 Липня, 2019 11:29
666 ... "..змінити транспортну мережу.." ... от про це бажано взнати детальніше ( а не в трьох словах) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!