У Львові погодили зведення будинку і не погодили будівництво заправок

1866 0
Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету на розгляд було винесено 9 рішень, що стосуються видачі містобудівних умов та обмежень. З них 7 прийняли, 2 перенесли на доопрацювання. Їх буде розглянуто на наступному засідання виконавчого комітету.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Зокрема, виконком затвердив розробку детального плану території, обмеженої вул. Тернопільською, вул. Луганською, вул. Професора П. Буйка, вул. Панаса Мирного.

Також затверджено містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва громадянами  Буским Н. М. та Лукашевою А. О. багатоквартирного житлового будинку з підземними паркінгами на вул. Я. Ярославенка, 17-А.

Члени виконкому відмовили ПП «Декор-Арт-Конструкція» у наданні містобудівних умов та обмежень на будівництво автогазозаправного пункту на вул. Зеленій, 252 та автогазозаправного пункту на розі вул. Кульпарківської – вул. Садової.

Також ПП «Жером» відмовили в наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію з розширенням будівлі лазні з кімнатами для відпочинку на вул. Брюховицькій, 41.

ПП «Орест» відмовили у наданні містобудівних умов та обмежень на будівництво закладу громадського харчування кафе-бару на вул. Чигиринській, 24 зі знесенням існуючої будівлі павільйону.

На наступне засідання перенесено розгляд рішень: про розроблення детального плану території у районі вул. Лижв’ярської і про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво підприємцем Любіцькою Б. В. кафе загального типу на 50 посадочних місць на вул. Генерала Т. Чупринки, 70-А.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!