Велорікшам заборонили заїзд у пішохідну зону Львова

2423 0
Виконавчий комітет Львівської міської ради 5 вересня вніс зміни до свого рішення від 2011 року, що стосується порядку в’їзду транспортних засобів мешканців міста у пішохідну зону центральної частини Львова. Тепер у пішохідну зону Львова заборонили в’їжджати триколісним транспортним засобам. Йдеться про велорікші.
Фото: velotransport.info

Фото: velotransport.info

«Заборона на в’їзд стосуватиметься всіх транспортних засобів, окрім двоколісних велосипедів, - пояснила заступник начальника управління туризму ЛМР Галина Гриник. – Всі заходи міської ради зараз скеровані на те, щоб вивести з пішохідної зони будь-який транспорт. Часто під маркою триколісних велосипедів були багатомісні. Це утруднює доступ». Про це пише ZIK.

Секретар міської ради Василь Павлюк зауважив, що не варто все категорично забороняти. Він погодився, що мають бути певні обмеження, але запропонував знайти компромісний варіант, наприклад, дозволити заїжджати триколісним транспортним засобам у вихідні дні.

«Варто якийсь інший варіант запропонувати, щоб місто заробляло. Якщо будемо брати з них гроші, то буде наповнення бюджету, а просто заборонити… », – сказав Павлюк.

Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка доручив управлінню туризму опрацювати відповідну пропозицію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!