Обов'язки керівника управління «Секретаріат ради» виконуватиме Марта Рудницька

1532 0
До цього вона працювала начальницею відділу правової експертизи з економічних та інфраструктурних питань юридичного департаменту ЛМР.
фото: інфармаційний портал депутатів лмр

фото: інфармаційний портал депутатів лмр

У Львові призначили в.о. начальника управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради. Нею стала Марта Рудницька. Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

До цього вона працювала начальницею відділу правової експертизи з економічних та інфраструктурних питань юридичного департаменту ЛМР.

Читайте також: Юрій Лукашевський очолить департамент міської агломерації Львівської міськради

Для довідки

32-річна Марта Рудницька народилася у Львові. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю «Англійська мова та література» (кваліфікація вчитель англійської  та іспанської мов та світової літератури) та «Правознавство» (кваліфікація магістр права).

Протягом 2016-2019 років навчалася в   Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, магістр публічного управління та адміністрування.

Досвід роботи:

10.08.2010 – 12.12.2010 – головна спеціалістка-референтка юридичного управління Львівської міської ради.

13.12.2010 – 14.06.2012 – спеціалістка 1-ї категорії юридичного управління Львівської міської ради.

15.06.2012 – 02.01.2017 – головна спеціалістка відділу правового забезпечення виконавчих органів Львівської міської ради юридичного управління Львівської міської ради.

Із 2017 року і до березня 2021 року – начальниця відділу правової експертизи з економічних та інфраструктурних питань юридичного департаменту Львівської міської ради.

Нагадаємо, що колишній керівник управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський, який очолював його останні чотири роки, нещодавно став начальником департаменту міської агломерації ЛМР.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!