Використання касових апаратів: безкоштовний семінар для львівських підприємців

2671 0
Безкоштовний семінар на актуальну нині тему в сфері дрібної торгівлі «РРО-2015: використання, порушення, наслідки» відбудеться у Львові 27 травня у готелі «Дністер».®

Про це повідомили організатори заходу.

Підприємці матимуть можливість отримати кваліфіковане роз’яснення Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. № 71-VIII., що вступив дію з 1 січня 2015 року.

Зокрема, під час семінару можна буде дізнатися:

1.      Яким підприємцям необхідно використовувати в роботі реєстратори розрахункових операцій (РРО)?

2.      Особливості роботи з фіскальною технікою:  реєстрація РРО, щоденні операції, ведення книг обліку розрахункових операцій.

3.      Відповідальність за порушення закону –  штрафні санкції та податкові перевірки: кому і коли чекати?

4.      Купівля РРО: як обрати оптимальний варіант для вашого бізнесу?

Як відомо, Згідно з прийнятими напередодні Нового року змінами до Податкового кодексу, вже з 1 липня 2015 року платники єдиного податку III групи зобов'язані перейти на реєстратори розрахункових операцій (касові апарати, фіскальні реєстратори і т.д.). Через півроку те ж саме повинні зробити платники II групи. Незважаючи на чітко окреслене коло фігурантів, це нововведення має безпосереднє відношення до всіх.

Доповідачами на даному семінарі будуть фахівці ГК «Медіа Сервіс» та Західної консалтингової групи.

Для усіх охочих взяти участь у семінарі обов’язкова попередня реєстрація.

Детальна інформація про захід –  на сайті компанії або на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Довідково:

Організатор семінару – група компаній «Медіа Сервіс», що вже понад 10 років успішно працює в сфері автоматизації підприємств різних галузей. Один з основних напрямків діяльності - продаж та обслуговування торгового обладнання, про що свідчить статус Центру сервісного обслуговування. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!