Викрадену у Львові дев’ятимісячну дівчинку розшукали на Хмельниччині

16767 0
Зловмисника затримали, дівчинка неушкоджена.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

Викрадену у Львові дев’ятимісячну дівчинку поліцейські розшукали на Хмельниччині. Дитина неушкоджена, зараз її обстежують медики та вирішують питання про поміщення дитини у спеціалізований медичний заклад. Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, правоохоронці виявляли коло спілкування зловмисника, вивчали записи камер відеоспостереження, проводили опитування усіх, хто міг допомогти у розшуках дитини.

Сьогодні, 25 жовтня, зранку поліцейський офіцер Смотрицької громади Дмитро Ільїн встановив місце перебування розшукуваних дитини та чоловіка, причетного до її викрадення – у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Зловмисника затримали, дівчинка неушкоджена. До її розшуку задіяли поліцейських Львівської, Хмельницької та Тернопільської областей.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального колексу України. Санкція статті перпедбачає покарання – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Також невдовзі суд обере запобіжний захід чоловіку, причетному до викрадення дитини.

Нагадаємо, що 23 жовтня у поліцію надійшло повідомлення від 34-річної мешканки Львова про зникнення її дев’ятимісячної доньки. Як попередньо встановили правоохоронці, до скоєння злочину може бути причетний колишній співмешканець матері дівчинки – 31-річний житель Тернопільської області.

Фото пресслужби поліції у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!