Викриття колаборанта з оборонного заводу та зміна руху транспорту. Головні події дня у Києві

651 0
Дайджест новин за 6 липня.
Фото: Київська МДА

Фото: Київська МДА

Зустріч ПЦУ й УПЦ  

На території Софії Київської 5 липня провели зустріч представники духовенства Православної Церкви України та Української Православної Церкви. «Долати розділення, служити народу України та будувати наш спільний дім – наші спільні цілі», – коментує зустріч міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко. 

Міжнародні відносини

Прем'єр-міністр Ірландії Міхал Мартін прибув до Києва і заявив, що підтримуватиме Україну перед обличчям «аморальної та неспровокованої терористичної війни» росії.

Викриття колаборанта 

Працівнику столичного оборонного заводу повідомили про підозру за фактом виправдовування, визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України. 

Згідно з матеріалами слідства, наголошують у Київській міській прокуратурі, працівник оборонного заводу публічно заперечував здійснення російською федерацією збройної агресії проти України та закликав до підтримки рішень та дій держави-агресора. Також чоловік розповсюджував серед колег пропагандистські лозунги про «велич» російської армії та агітував за «русский мир».  

Випадок ботулізму 

Головне управління Держпродспоживслужби в місті Києві розпочало епідрозслідування через зафіксований випадок ботулізму в Дарницькому районі. За інформацією Держпродспоживслужби, 2 липня жінка придбала в’ялену рибу в магазині «Пчілка» за адресою вул. Олени Пчілки, 7-Б. За інформацією Департаменту охорони здоров’я Києва, постраждала госпіталізована, їй ввели сироватку.

Транспорт

Відновили роботу за постійними схемами руху автобусні маршрути №69 та №90. Перший курсує за маршрутом вул. Литвиненко-Вольгемут – ст. м. «Палац спорту, другий – за маршрутом площа Валерія Марченка – вул. Григоровича-Барського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!