Винники, Чишки та Личаківський район Львова впродовж дня буде без води. Перелік вулиць

1674 0
У Сихівський район подаватимуть воду з пониженим тиском.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

Упродовж дня 3 березня у частині Львова, Винниках та Чишках не буде води. Про це повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Із 8:00 до опівночі на магістральному водогоні «Винники – Довга» замінюватимуть аварійну ділянку. У Личаківському районі води не буде в районі, обмеженому вулицями Шафарика, Вашингтона, Пасічна, Лисинецька, Китайська, Медової Печери, Соколина, Кузьми, Стешенка, Латвійська, Майорівка, Садівнича, Ярошинської, Каштанова, Глухий Кут, Рудакі. 

У Сихівський район, обмежений вулицями Дунайська, Дністерська, Раковського, Липова Алея, Зелена, Керченська та прилеглими, воду подаватимуть із пониженим тиском.

Після завершення ремонтних робіт проведуть промивку магістральної та вуличної мережі, під час якої можливе погіршення кості води – вона буде іржавою. Стабільне водопостачання планують відновити о 6:00 4 березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!