Політична реклама

Винники та Брюховичі з’єднають веломаршрутом

3240 0
У Львові планують облаштувати рекреаційно-транспортний веломаршрут, який з’єднає Винники та Брюховичі.
Фото: Photoxpress

Фото: Photoxpress

Про це в ефірі tvoemisto.tv повідомив радник міського голови Львова з питань розвитку інфраструктури Олег Шмід.

«Маршрут у бік Винників пролягає через Високий замок і Кайзервальд. І далі задумано, що він проляже по колишній залізничній колії – до Винниківського озера та власне у самі Винники. Також раніше була велодоріжка у Брюховичі, перевіримо її стан», – розповів Олег Шмід.

З його слів, наразі цей проект не реалізований, оскільки немає відповідного фінансування.

«Як тільки буде фінансування – будемо це втілювати. Насправді, там не треба дуже великих капіталовкладень. Адже в бік Винників є закинута колія, що уже є доброю основою. Там треба все впорядкувати і заасфальтувати», – додав Олег Шмід.

Нагадаємо, у Львові розвиватимуть велосипедний громадський транспорт. Для цього в місті відкриють близько 50 пунктів велопрокату, де швидко та без зайвих формальностей можна буде орендувати велосипед не просто для розваг, але й щоб використовувати його як міський транспорт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!