Винуватця аварії, в якій загинули військові Академії сухопутних військ, взяли під варту

1436 0
Аварія сталася в селищі Івано-Франкове.
фото: ДСНС Львівщини

фото: ДСНС Львівщини

Водія, котрий спричинив смертельну аварію в селищі Івано-Франкове біля Львова, взяли під варту без можливості внесення застави. Про це на своїй сторінці у Facebook написала речниця Прокуратури Львівської області Юлія Шевченко.

Аварія трапилася в ніч з 15 на 16 грудня о 3:10 на автодорозі Львів — Краковець у селищі Івано-Франкове під Львовом. За попередньою інформацією від поліції, 46-річний водій автобуса, що рухався у напрямку Львова, не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із легковиком Volvo. Від отриманих травм водій та троє пасажирів легковика померли на місці події, ще двох доставили у лікарню. Серед загиблих, зокрема, були троє військових Академії сухопутних військ. Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав.

Пізніше водія автобуса затримала поліція, а прокуратура повідомила йому про підозру за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!