Випускнику Львівської академії сухопутних військ посмертно присвоїли звання Героя України

2851 0
Президент України Петро Порошенко посмертно присвоїв звання Героя України захиснику Світлодарської дуги Микиті Яровому.
фото: facebook.com/SusStepan

фото: facebook.com/SusStepan

Командир 3-ї роти 1-го батальйону 54-ої окремої механізованої бригади 21-річний лейтенант Микита Яровий загинув 18 грудняЧерез тиждень тіло передали нашим  військовим. Хлопець планував у січні цього року вінчання у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

«Ще один наш випускник увійшов до Пантеону Героїв України, які поклали на вівтар боротьби за свободу нашої держави найдорожче – своє життя. Герої не вмирають! Вони залишаються серед нас, поряд з кожним і всіма»,  – написав на своїй сторінці у Facebook ректор Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Додамо, Микита народився 2 лютого 1995 року у смт. Меліоративне, що на Дніпропетровщині. Закінчив Новомосковський колегіум №11. Вступив до Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного у Львові, після закінчення якої у квітні 2016-го поїхав у зону АТО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!