Випускники Львівщини посіли друге місце за результатами ЗНО

6764 0
За даними Українського центру оцінювання якості освіти 42 випускники Львівської області здобули найвищий результат – 200 балів у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року.
Фото: pon.org.ua

Фото: pon.org.ua

П’ятеро випускників у Львівській області набрали по 400 балів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Львівщина має пишатись своїми випускниками. За кількістю учасників, які отримали 200 балів з предметів, ми посідаємо друге місце в Україні», – наголосила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.  

За її словами, максимальні 200 балів на ЗНО з української мови та літератури набрали лише чотири учасники в Україні, одна із них – випускниця Львівської гімназії «Престиж».

Читайте також: Львівські студенти організовують віче на захист звільненого викладача

Як зазначила директорка департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій, цього року школи Львівщини із золотими медалями закінчили 527 випускників, ще 184 – зі срібними. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!