Вирахували, якою буде середня зарплата для українців. Цифри

2688 1
Пенсійний фонд України (ПФУ) затвердив показник середньої заробітної плати в середньому на одну застраховану особу.
Фото: telegraf.com.ua

Фото: telegraf.com.ua

Пенсійний фонд України затвердив показник середньої заробітної плати. Вона складатиме, в середньому на одну застраховану особу, 3 502 гривні 62 копійки. Саме цей показник тепер застосовується при визначенні коефіцієнту заробітної плати за серпень-2015 при призначенні пенсій відповідно до закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».

Читайте також: Президент підписав закон про збільшення зарплат і пенсій

Показники середньої зарплати з початку поточного року не змінилися. Так, за даними Мінфіну України, в січні середня зарплата в країні також становила приблизно 3 500 гривень (близько 160 доларів), що є одним з найнижчих показників в Європі.

Нагадаємо, згідно з даними Держстату, середня зарплата в Україні в серпні знизилася на 185 гривень, склавши суму 4 205.

Джерело: Укрінформ, 24 канал

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
13 Жовтня, 2015 12:45
І-ця а ви дайте нашим чиновникам середню зарплату - хай навчаться виживати іменно виживати а не жити в нашій країні, нехай заплатять за комуналку, витратять на ліки, куплять щось поїсти (а на те що лишається іменно тільки і щось купити можна)... і добре що не потрібно купувати щось з одягу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!