Виробник фармпакування з Рубіжного відновлює потужності на Львівщині

1170 0
Компанія працює з виробництвом первинного фармпакування: виготовленням пластикового пакування для лікарських засобів.
фото сергія гайдая

фото сергія гайдая

ТОВ «АГК Україна», яке впродовж 20 років активно працювало в Рубіжному на Луганщині, релокувалося до Львівської області. Підприємство має намір відновити потужності у Червонограді на території колишнього хлібозаводу. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Компанія працює з виробництвом первинного фармпакування: виготовленням пластикового пакування для лікарських засобів. Воно має свою специфіку – для цього необхідні так звані «чисті умови» та відповідність повітря виробничої зони до класу D згідно з міжнародними вимогами.

Читайте також: Підприємства, які переїхали на Львівщину, отримають 100 тисяч гривень допомоги

За словами керівника підприємства Юрія Нагорянського, місто Червоноград є «зеленою зоною» для інвестицій, бо тут є багато можливостей для розвитку бізнесу.

Нагадаємо, що у Львівському районі збудують новий завод хлоібобулочних виробів. Йдеться про мережу, яка в основному була зосереджена в центрі і на Сході України, та через бойові дії релокувалася на Львівщину. Попередньо на заводі працюватиме близько 1000 людей.  Перелік заводів, які планують запустити в області свою роботу, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv за посиланням

Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!