Вище нуля і майже без опадів. Прогноз погоди на тиждень у Львові

2738 0
За прогнозами синоптиків, варто готуватись до калюж від танення снігу.

Цього тижня морози відступлять зі Львова, прогнозує сайт Sinoptik. Так, сьогодні, 28 січня, температура повітря протягом доби коливатиметься від 4 градусів морозу вночі до 0 вдень. Опадів не передбачається.

Так само без опадів має бути у вівторок, 29 січня. Температура повітря вночі становитиме 0-2 градуси морозу, а вдень підніметься до 2 тепла.

У середу, 30 січня, ближче до вечора очікується дощ. Температура повітря протягом доби коливатиметься від -3 до +1 градусу.

В четвер, 31 січня, зранку до обіду можливий дощ зі снігом. А температура повітря не впаде нижче за нуль вночі, удень повітря прогріється до +2 градусів.

У пятницю, 1 лютого, буде знову без опадів. А температура повітря протягом доби буде стабільною і становитиме 1 градус тепла.

В суботу, 2 лютого, буде сухо, від 1 градусу морозу вночі до 2 тепла – удень.

В неділю, 3 лютого, опадів також наразі не передбачається. Температура повітря протягом доби становитиме від 0 до 4 градусів вище нуля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!