Вищий Антикорупційний суд в Україні запрацює у вересні

1318 0
Дату початку роботи встановили його судді під час зборів.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Учора, 7 травня, відбулись збори суддів нещодавно сформованого Вищого Антикорупційного суду України. На зборах члени суду визначили дату початку роботи – 5 вересня. Про це повідомляє Укрінформ.

Про початок роботи суду додатково повідомлять на веб-порталі судової влади та в газеті «Голос України».

Читайте також: Судний день: в Україні прийняли закон про Антикорупційний суд. Що це означає

Також судді доручили Голові Вищого антикорупційного суду звернутись до органів державної влади для вирішення організаційних питань для забезпечення початку роботи Вищого антикорупційного суду.

Зазначимо, головою Вищого Антикорупційного суду обрали Олену Тасевич. Нагадаємо, в Антикорупційному суді працюватимуть троє львів’ян.

Вищий антикорупційний суд – це окремий незалежний суд для підозрюваних у корупційних злочинах високопоставлених чиновників: депутатів, урядовців, суддів тощо, створений законом від червня 2018 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!