Виші отримають номери до дипломів без затримки

2519 0
Єдина державна електронна база з питань освіти почала надавати реєстраційні номери дипломам, які мають видаватись вищими навчальними закладами. Затримка у видачі була пов’язана з оформленням додаткового програмного забезпечення.
фото: www.kadrovik.ua, www.newsmarket.com.ua, diploms-ukraine.com.ua

фото: www.kadrovik.ua, www.newsmarket.com.ua, diploms-ukraine.com.ua

Про це на своїй facebook-сторінці повідомила перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун. За її словами, затримка у видачі реєстраційних номерів була пов’язана з юридичним оформленням додаткового програмного забезпечення.

«Перепрошуємо за затримки - програмне забезпечення вже два тижні як було готове, але були проблеми з юридичним оформленням додаткового програмного забезпечення. Зараз проблеми вже вирішені», - зазначила Інна Совсун. Вона наголосила, що працівники Державного підприємства "Інфоресурс" працюють цілодобово, щоб надати реєстраційні номери для вишів.

Читайте також: Вища освіта в Україні: 16 змін

Нагадаємо, відповідно до закону «Про вищу освіту» вищі навчальні заклади з 2015 року самостійно виготовлятимуть та видаватимуть документи про вищу освіту. З цією метою Міністерством освіти і науки затверджено форми документів про вищу освіту державного зразка та додатків до них. Також у Міністерстві освіти і науки рекомендують університетам відмовитися від пластикових дипломів.

Гранична вартість виготовлення документа про вищу освіту державного зразка не повинна перевищувати двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Джерело: Освіта.UA


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!