Вишиванки Couture: Оксана Караванська представить у Франції дві колекції одягу

7452 0
Наприкінці цього тижня відома українська дизайнерка та стиліст Оксана Караванська представить дві свої колекції на подіумах у Франції. У п’ятницю, 20 травня, - у Парижі. А в неділю, 22 травня, - у місті-сателіті Парижа Санліс.

Унікальні вишиванки Couture та вечірні сукні української дизайнерки будуть вперше показані у Франції - на двох виняткових подіях

20 травня модне шоу від Оксани Караванської стане яскравою ексклюзивною автентичною нотою Благодійного вечора, організованого Українським Католицьким Університетом у паризькому готелі The Westin Paris – Vendôme.

Читайте також: Люди Твого міста: Оксана Караванська про моду та не галицький Львів

Оксана Караванська представить вишуканому товариству продовження колекції Vyshyvanka Couture Третього Тисячоліття, яка поєднує сучасність з автентичністю, мистецтво із модою, вінтаж із найновішими тканинами, технологіями та неоридинарним кроєм.

А 22 травня фешн-шоу від Оксани Караванської побачать під час знакової події - святкового прийому з нагоди вшанування Анни Ярославни – королеви Франції. Імпреза відбудеться у місті-сателіті Парижа - Санліс, абатство Святого Венсана, яке засноване королевою Франції Анною Ярославною (Анною Київською, донькою князя Ярослава Мудрого і Шведської принцеси Інгегерди) у 1065 році.

У Санлісі дизайнерка представить нову колекцію - Український Haute Couture, інспіровану, народжену та пронизану Україною, постатями видатних українських жінок у світовій історії. Цей одяг - настільки самодостатній та неординарний, що може існувати поза модою і часом.

Читайте також: Що вдягнути: 7 львівських брендів етно одягу

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!