Висока вірогідність пожеж та вибухи в області. Головні події дня у Києві

547 0
Дайджест новин за 29 серпня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Вибухи у Київській області 

Через проведення технологічних робіт на родовищі гранітів у вівторок, 30 серпня, на Київщині може бути чутно вибухи. У обласній військовій адміністрації просять громадян із розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій.

Надзвичайний рівень пожежної безпеки

У Києві 30-31 серпня утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. 

Наслідки русифікації для киян

У столиці триває процес перейменування міських об'єктів, назви яких пов’язані з російською федерацією та її сателітами. За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, після перейменування міських об’єктів мешканцям не буде потрібно переоформлювати документи. Зокрема, не потрібно оновлювати відомості про прописку, оскільки зміна назви міського об'єкта не є зміною реєстрації місця проживання. 

Також залишаються чинними документи, які засвідчують право власності на нерухоме майно. Власникам майна буде потрібно переоформити документи тільки в випадку безпосередньої потреби: купівлі-продажу або дарування нерухомості. 

Правопорушення

Столичні правоохоронці повідомили про підозру чоловікові, який організував схему незаконного перетину державного кордону. Він допомагав військовозобов’язаним чоловікам безперешкодно покинути межі країни поза визначеними пунктами пропуску. 

За організацію злочинної схеми правопорушнику загрожує до дев'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!