Вистави про найголовніше: куди піти з дитиною на канікулах у Львові?

3940 0
Різдвяні канікули – це особливий час для дитини. Адже це період не тільки вільний від навчання, а час, коли чудеса трапляються повсюди. І надзвичайно важливо для батьків цю вірю в їхньому чаді зберегти. Часто в цьому допомагають театри, які цікавими постановками на книги, п’єси й казки демонструють дітям, що добро завжди перемагає зло, головне не втрачати своєї віри. Tvoemisto.tv пропонує найцікавіші та найдобріші вистави, які варто переглянути під час шкільних канікул.

Львівський естрадний театр «І люди, і ляльки»

Різдвяна Зірка

Вистава розповідає про Ангелятка, яке загубило на небі зірку. Тож воно спускається на землю, щоб її віднайти. Відповідно, Ангелятко переживає багато різноманітних пригод, проте, за традицією жанру, все закінчується благополучно. Вистава є музичною, тож діти матимуть змогу насолодитись колядками та дійством вертепу.

Вікові обмеження: від 4 років. Тривалість – 1 година.

Час: 8 та 9 січня о 12:00 та 14:00

Вартість квитка: 30 грн – дитячий, 40 грн – дорослий

Вистава «Снігова королева» (за мотивами п’єси Євгена Шварца)

 «Снігова королева» - стара, добре відома нам усім з дитинства казка Ганса Хрістіана Андерсена. Ця історія розповідає нам про те, як важливо вміти зберегти в своїх серцях щирий, дитячий вогник любові, вірності, чесності й відданості одне одному. Адже лише гаряче серце може подолати усі перешкоди, розвіяти холод, розтопити і запалити серця інших людей.

Вікові обмеження: старші 4-х років. Тривалість 60 хв.

Час: 10 січня о 12:00, 14:00 та 16:00

Вартість квитка: 25 грн – дитячий, 35 грн – дорослий

 

Перший український театр для дітей та юнацтва

Зоряний хлопчик

Містерійна казка-притча одного з найвитонченіших письменників Британії Оскара Уайльда - часом іронічна, часом - релігійно-екзальтована, - це історія про безцінний дар любові, співчуття та милосердя, який легко втратити, але без якого життя, навіть сповнене зовнішньої краси і людського захоплення, стає потворним та порожнім, - хоча, щоб зрозуміти це і повернути втрачений дар, часто доводиться пройти дорогою страждань і випробувань.

Вікові обмеження: для дітей від 5 років. Тривалість: 1 год. 20 хв.

Час: 10 січня о 12:00 та 15:00

Вартість квитка: від 16 до 30грн

Адреса: вул. Гнатюка, 11

 

Львівський академічний обласний театр ляльок

Різдвяне театралізоване свято та перегляд вистави «Зачарована рукавичка»

На основі казки про загублену рукавичку та тваринок, які в ній опиняються. Дорослим також пропонується до перегляду дана казка, адже в зрілому віці, казки сприймаються зовсім по-іншому, ніж будучи дитиною.

Час: 8 січня о 12:00

Вартість квитка: 40 грн

Різдвяне театралізоване свято та перегляд вистави «А де ж п’яте?»

Різдвяне театралізоване дійство включає в себе колядки, які співають разом з дітьми актори театру. Також будуть відбуватися й різноманітні забави з малечою. Після чого ангел подарує глядачам театральне дійство. Вистава «А де ж п’яте» - це історія про четверо новонароджених  курчат. Проте, має бути й п’яте курчатко, котре ніяк не може вилупитись. Вистава про те, як перемагає любов.

Час: 7 січня о 12:00 та 9 січня о 12:00, 14:00 та 16:00

Вартість квитка: 40 грн.

Адреса: пл. Данила Галицького, 1

 

Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки

В період новорічно-різдвяних свят колектив театру підготував цілу низку добрих вистав для дітей. Так, відбуватиметься перфоманс «Байки для дітей від Езопа». Час: 3 січня о 12:00 Вартість квитка: 30-40 грн.

Львів’ян запрошують переглянути театралізоване дійство «Віл та осел при яслах». Час: 14 січня о 15:00 та 17 січня о 14:00. Вартість квитка: дитячий – 30 грн, та дорослий – 50 грн.

Також в рамках фестивалю «Різдвяні лялькові історії» маленьким львів’янам покажуть виставу «Мороз Морозенко». Час: 15 січня о 15:00. Вартість квитка: 30-40 грн, а також «Хома і Щука» за п’єсою Марка Кропивницького «По щучому велінню». Час: 16 січня о 10:30. Вартість квитка: 30-40 грн.

Адреса: вул. Городоцька, 36

 

Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!