Виступ львівського гурту та презентація документального кіно: У Львові закривається майстерня міста

1675 0
Львів’ян та гостей міста запрошують на урочисте закриття шостого урбаністично-культурного проекту Майстерня міста.
Фото: buchachnews.com

Фото: buchachnews.com

Урочистості відбудуться у головному павільйоні цьогорічної Майстерні 16-го червня о 19:00 на вул. Валовій 18а, вхід вільний.

В програмі святування — виступ гурту SECRET FOREST  та презентація фільмів майстерні документального кіно UrbanDoc.

Нагадаємо, що цьогорічний проект Майстерня міста відбувався з 5-го червня та фінансово підтримав 47 ініціатив, які готові змінювати місто. Їхні напрацювання були представлені в рамках Майстерні. Загалом, програма Майстерні міста складалася з 150 заходів, які були спрямовані на вирішення актуальних питань для розвитку Львова.

Читайте також: У Львові відкрили проект сучасного мистецтва "Шоу обіцянок". Фоторепортаж 

Географія Майстерні міста’17 була широкою, адже цього року організатори проекту, команда Інституту міста, вирішила реалізувати принцип «урбаністичної децентралізації». Тому, ці два тижні в місті діяли 5 мінімайстерень та один головний павільйон. Різні дискусії та майстер-класи, воркшопи і театральні виступи були проведені в Рясному, Замарстинові, на Сихові, Левандівці та Рогатці. Головна локація Майстерні знаходиться в центрі міста, на вул. Валовій 18 а.

Проект Майстерня міста’17 реалізовується командою Інституту міста за фінансової підтримки проекту "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" GIZ, Інституту лідерства та управління УКУ та призового фонду Лейпцизької премії інтегрованого міського розвитку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!