Вийшов новий тизер-трейлер анімаційної стрічки «Мавка. Лісова пісня»

2990 0
Мультфільм заснований на образах із драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та древніх міфів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

До 150-річчя Лесі Українки студія Animagrad представила новий тизер-трейлер мультфільму «Мавка. Лісова пісня». Побачити анімаційний фільм можна буде у 2022 році, повідомляє Нове українське кіно.

«У центрі сюжету тизера-трейлера – одна з найдинамічніших сцен мультфільму, де Мавка, завдяки своїй чарівній силі Берегині та Душі Лісу, рятує стадо наляканих зубрів, що занесені до Червоної Книги України та перебувають під загрозою зникнення. Крім цих велетнів, у відео з’являються й інші рідкісні тварини», – говорять творці стрічки, українська студія Animagrad (FILM.UA Group) .

В ролику можна побачити Магічний Ліс, мальовничі села, що з висоти пташиного польоту нагадують автентичні візерунки українських писанок, і головних героїв: Мавку, Лукаша, Жабокиць Квуся та інших магічних істот.

Особливу увагу у мультфільмі приділили музиці. До створення саундтреку тизера-трейлера залучили українських музикантів, серед яких – відомий фольклорний мультиінструменталіст Максим Бережнюк. Спільно з італійським композитором Даріо Веро розробили концепцію об’єднання кінематографічної оркестрової музики та українських народних інструментів.

«Мавка Лісова пісня» – повнометражний анімаційний фільм української студії Animagrad («Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», «Роксолана»), заснований на образах із драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та древніх міфів. Це історія про чудодійну силу любові, яка здатна об’єднувати, рятувати і дарувати життя. У проєкті переплітаються безліч елементів традиційної та сучасної української культури: міфології, літератури, музики і танцю.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!