Вийшов трейлер ізраїльського фільму, який знімали на Погулянці

2412 0
У фільмі йдеться про групу євреїв, які пережили Голокост і планують помсту німецькому народу
Фото Євгена Кравса inlviv.in.ua

Фото Євгена Кравса inlviv.in.ua

У мережі з’явився трейлер ізраїльського фільму «План А», який знімали у Львові. Про це пише Variety.

Драму «План А», зняли за мотивами реальної історії часів ІІ Світової війни. Дія фільму розгортається в Німеччині в 1945 році. Головний герой, який пережив Голокост разом із групою євреїв планує помсту німецькому народу за Голокост. Він хоче отруїти водопровідну систему Німеччини та вбити 6 мільйонів німців. Фільм знятий за мотивами книги ізраїльського історика Діни Порат «Накам».

Сцени, де дія відбувається у єврейському гетто та концтаборі знімали на руїнах колишнього львівського винзаводу, що на Погулянці. Також велика частина львівських зйомок відбулась на вулиці Лесі Українки, вона стала німецькою вулицею повоєнного Нюрнберга. Також зйомки велись і у Німеччині.

Режисерами та сценаристами картини є Йоав та Дорон Пас. Вони також працювали над фільми «Голем» за сценарієм Аріеля Коена.

 

У своїй заяві режисери сказали, що, беручи інтерв'ю у реальних змовників, відомих як «Месники», вони прагнули відповісти на складні запитання.

«Їх конфлікт – це драматичний двигун, який зачарував нас у цій історії. Чи можете ви самі стати монстром? Чи зможете ви продовжити своє життя після вбивства всієї вашої родини? Що таке помста?», – розповіли режисери.

У фільмі знімаються Август Діл («Приховане життя», «Безславні ублюдки»), Сільвія Гукс («Той, що біжить по лезу 2049»), Ніколай Кінскі («Варвари») та інші.

Фільм вийде у прокат у Північній Америці, Великобританії, Ірландії, Австралії та Новій Зеландії, Японії, Іспанії, Португалії, Кореї. Утім, невідомо, чи планується прокат фільму в Україні.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!