Політична реклама

Визначено переможців фотоконкурсу "Інтернет Ля-Муррр"

1328 0
Переможцем фотоконкурсу "Інтернет Ля-Муррр" від медіа-порталу "Твоє місто"стала Віруся Синенька з фотографією "Мій котик і його комп'ютер". Заохочувальні призи від організаторів конкурсу отримають Петро Ващук, Богдан Чабан, Стефанія Шибунько, Ксю Сахаревич та Юлія Новік.

Віруся Синенька, фотографія котрої отримала найбільшу кількість голосів (785) отримає головний приз - два грошових сертифікати по 350 грн від партнерів конкурсу - туристичної компанії "Моя улюблена Турфірма" і мовної школи "Mortimer English Club", а також подарунковий набір від BROCARD.
 
Двоє наступних  учасників (Петро Ващук і Богдан Чабан), за світлини котрих проголосувало 541 і 350 людей відповідно, а також троє відібраних редакцією авторів фото (Стефанія Шибунько, Ксю Сахаревич і Юлія Новік) отримають заохочувальні подарунки від мережі магазинів BROCARD, туристичної компанії "Моя улюблена Турфірма" та мовної школи "Mortimer English Club".
 
Нагородження переможців відбудеться у п`ятницю, 6 квітня 2012 року. Детальну інформацію буде повідомлено особисто.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!