Вже цього тижня у Львові відновлять рух трамваїв №5 та №6

1740 0
З 4 лютого у Львові планують відновити рух трамваїв №5 та №6. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
фото: facebook.com/Максим Хитра

фото: facebook.com/Максим Хитра

У зв’язку із завершенням робіт з реконструкції ділянки трамвайної колії на вул. Замарстинівській – вул. Гайдамацькій планується віднолення руху трамваїв №5 та №6 у цьому напрямку. На маршрут транспорт має вийти вже у четвер, 4 лютого.

Так, трамваї № 5 курсуватимуть за таким маршрутом: Аквапарк — вул. Сахарова — вул. Вітовського — вул. Ів. Франка — вул. Підвальна — вул. Замарстинівська

Курсування трамваїв маршруту № 6 здійснюватиметься за таким напрямком: Залізничний вокзал — вул. Городоцька — вул. Б. Хмельницького — вул. Замарстинівська — вул. Торф’яна.
Нагадаємо, що трамвай №6 курсував за зміненим маршрутом з кінця червня 2015 року. Тоді на ремонт закрили останню частину вулиці Гайдамацької на ділянці від вул. Лобачевського до вул. Замарстинівської та перехрестя вул. Гайдамацька-Замарстинівська.

Коли рух відновить трамвай №4 наразі невідомо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!