Політична реклама

Вживання груші лікує хронічну втому та депресію

1344 0
Медичні дослідження показали, що офісним співробітникам необхідно ввести в свій раціон груші. Такі недуги, як нервові розлади, безсоння, хронічна втома та депресія допоможе подолати вживання цього фрукту.

Груша — натуральний детоксикатор травного тракту, адже груша містить величезну кількість вітамінів, мікроелементів і рослинних волокон. Груша не тільки чистить організм, але й сприяє поліпшенню вашого зовнішнього вигляду і швидко відновлює сили після виснажливої роботи або хвороби.

Лікарі радять вживати груші щоденно. Рекомендується вживати їх натщесерце та запивати простою водою або несолодким чаєм.

Більше того, з'ясувалося, що груші піднімають настрій, а саме гарний настрій і є запорукою успішної та продуктивної роботи людини.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!