Політична реклама

Вживання китайської локшини швидкого приготування викликає рак

1313 0
Управління з нагляду за якістю медикаментів і продуктів харчування Китаю повідомляє, що корейська локшина швидкого приготування небезпечна й її вилучать з продажу.

Перевірка продукту виявила в локшині канцерогенний компонент. Про це пише видання "ВКурсе".

Заборона поширюється на 6 видів від компанії Nongshim. Це найбільший виробник локшини в Кореї. У них експерти виявили бензопірен — сполуку, яка викликає рак легенів. У «чорний список» потрапили такі марки, як Neoguri, Neoguri в чашці та локшина Sang Sang.

Відомо, що бензопірен входить до списку речовин першого класу небезпеки, виробляючи мутагенний ефект. Причому, він небезпечний для людини навіть при малій концентрації, адже здатний накопичуватися. Стійкість з‘єднання дозволяє йому мігрувати з одних об’єктів в інші. Таким чином, багато об'єктів, що самі не синтезують бензопірен, стають його вторинними джерелами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!