Політична реклама

Вживання мінеральної води покращує пам'ять

1545 0
Британські вчені виявили, що кремній, що міститься в мінеральній воді, скорочує рівень алюмінію в організмі. Дослідники вже давно довели зв‘язок між підвищеним рівнем алюмінію та хворобою Альцгеймера.

Пацієнти, що приймають участь в експерименті, пише видання "ВКурсе", випивали літр мінеральної води в день протягом 13 тижнів. Після огляду добровольців вчені не виявили у них жодних ознак подальших когнітивних порушень.

В одного з учасників експерименту було помічено зниження рівня алюмінію в організмі на 70%, а у трьох — поліпшення психічного здоров’я.

«Ми знайшли новий дивовижний спосіб боротьби з симптомами хвороби Альцгеймера та втратою пам'яті», — повідомляє голова дослідницької групи професор Крістофер Екслі з Кільського університету. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!