Взимку в Карпати авто можна буде перевезти потягом

3196 0
Цієї зими Укрзалізниця планує надавати послугу автомобілевоза у потягах, що курсують маршрутом «Київ-Ворохта» чи «Київ-Яремче». «Це буде дуже зручною послугою для пасажирів, які планують відпочити на лижних курортах України», – повідомив в ефірі tvoemisto.tv начальник Львівської залізниці Богдан Піх.

Він нагадав, що на маршрутах «Київ-Ворохта» та «Дніпропетровськ-Ворохта» три роки тому уже була можливість перевозити автомобілі.

«Цього року на зимовий період планується така послуга на маршрутах «Київ-Ворохта», чи «Київ-Яремче», для того, щоб кожен, хто хоче відпочивати в горах, міг нею скористатися», – сказав Богдан Піх.

Загалом, у вагон-автомобілевоз можна помістити 4-7 автомобілів, залежно від габаритів.

Однак, розповів Богдан Піх, для залізниці ця послуга не окупна: «Коли вагон часто їздить порожній, він тільки збитки приносить. Тому ми спробуємо, якщо буде попит – вагон буде їздити. Попит зникає – ми відчіпляємо цей вагон».

Як інформувало tvoemisto.tv, послуга перевезення автомобілів потягом уже діє на деяких залізничних маршрутах. Перелік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!