Western Union запускає грошові онлайн-перекази в Україні

1750 0
Компанія Western Union оголосила про запуск грошових переказів онлайн в Україні. Новий сервіс доступний у співпраці з «ПриватБанком». Про це повідомляють у прес-службі банку.
фото: n-auditor.com.ua

фото: n-auditor.com.ua

«Завдяки цій можливості клієнти Western Union в Україні тепер можуть швидко, зручно та надійно здійснювати грошові онлайн-перекази на сайті, використовуючи свої кредитні картки Visa або MasterCard та дебетові картки, випущені будь-яким українським банком», - йдеться у повідомленні.

За словами старшого віце-президента Western Union Digital Моллі Ши Україна є ключовим ринком для Western Union.

«Ми раді оголосити про запуск нових цифрових послуг у співпраці з "ПриватБанком" і використовувати його досвід у регіоні. Запуск онлайн-послуг в Україні відповідає нашій глобальній стратегії зростання, що створить додаткові можливості для споживачів і бізнесу», - зазначив він.

Наразі Western Union надає послуги онлайн-транзакцій у 35 країнах світу, що дозволяє споживачам відправляти гроші онлайн у понад 200 країн.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!