Політична реклама

Windows 8 укомплектують "дірявим" Internet Explorer

1229 0
Новий браузер Internet Explorer 10, який буде поставлятися разом з операційною системою Windows 8, отримає застарілу версію Flash.

При цьому плагін, призначений для відтворення мультимедійного контенту в інтернеті, не можна буде автоматично оновити за допомогою служби Adobe.

Зазначимо, Adobe - компанія-розробник Flash - ще 21 серпня випустила "латку", що закриває "дірку". Однак цей патч не буде включений у кінцеву версію Windows 8, яка надійде в продаж 26 жовтня. 

Традиційна версія "Вікон" отримає браузер з повною підтримкою плагінів і розширень (користувачі зможуть встановити або видалити Flash на свій розсуд). Сенсорний IE підтримувати плагіни не буде.

Що стосується Flash, то він буде "вшитий" в Metro-версію браузера. Так, випускати оновлення для плагіна зможе тільки сама Microsoft. Така ж ситуація характерна для браузера Chrome, в якому Flash вбудований за замовчуванням. У Microsoft з цього приводу заявили, що відновлять Flash в Windows 8 "у міру необхідності" через систему Windows Update.

Джерело: ТСН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!