На правах реклами

Winter Lights від Avalon Inc. Як незвичайно відкрили новозбудований Avalon Light

2823 0
15 грудня з нагоди введення в експлуатацію житлового комплексу Avalon Light компанія Avalon Inc. підготувала для своїх клієнтів передноворічний ярмарок «Winter Lights» та створила святковий настрій на увесь рік. Двісті власників нових квартир і запрошені гості стали учасниками спеціально організованої події.

Про зданий в експлуатацію комплекс Avalon Light

Avalon Light – світлий та затишний житловий комплекс комфорт-класу від компанії Avalon Inc., будівництво якого розпочалося у травні 2017 року. Створений за найкращими зразками сучасної європейської архітектури, він органічно поєднався з ландшафтом міста і став справжнім оазисом мікрорайону на вулиці Гетьмана Мазепи, додавши кварталу ще більше життя, світла та кольору.

«Той, хто приносить світло в життя інших людей, творить добро і змінює цей світ. Надзвичайно приємно спостерігати, як клієнти, котрі нещодавно лише визначалися з купівлею житла, сьогодні обговорюють варіанти дизайну власних квартир. Ми цінуємо те, що наші клієнти довіряють нам свій комфорт. Хай їхні домівки будуть наповнені щастям та веселими історіями», – ділиться враженнями керівниця відділу маркетингу компанії Avalon Inc. Юлія Лебедєва.

Вигідна локація, стильний фасад, зони для сімейного відпочинку, ретельно продумані планування квартир та територія для дитячого відпочинку – це гармонійне місце для проживання, роботи та комфорту кожного жителя Avalon Light. Ідеальне рішення для активних людей – зручна транспортна та розвинена соціальна інфраструктураи створюють відчуття цілковитого комфорту: у двох кроках від дому – дитячі садочки, школи, продуктові магазини, спортивні центри та кав’ярні.  

І найголовніше – це безпека. Саме тому при плануванні житлового комплексу та в процесі його будівництва використовувались якісні будівельні матеріали та технології, що відповідають європейським стандартам та нормам.

Святкова вечірка та сюрпризи для власників квартир

Познайомитися та зробити перші спільні фото щасливі мешканці квартир Avalon Light мали змогу упродовж святкування у креативній фотозоні з оленями та запаркованими на локації санчатами Санта Клауса.

На локації встановили дерев'яні ярмаркові будиночки, у яких дорослі та дітки могли частуватися смачною їжею та зігріваючими напоями. Гості свята смакували стравами з барбекю за гарними розмовами із сусідами та гостями новосілля. Під час вечірки сусіди мали змогу познайомитися та гарно провести час.

Святковий настрій підтримували львівський ведучий Юрій Корнилюк у костюмі Санта Клауса,  котрий підібрав колекцію різдвяних та новорічних хітів, а також ельфи, які пригощали гостей мандаринками, розважали діток святковою програмою та дарували подарунки.

Упродовж усього вечора майстер виготовляв магічну льодяну скульптуру Святого Миколая, яка збирала навколо діток, котрі писали листи з побажаннями і опускали їх у скриньку.

Уже 19 грудня кожен найменший чемний житель Avalon Light отримає солодощі, а автори трьох найоригінальніших листів – подарунки.

Також гості свята мали змогу власноруч виготовляти новорічні ялинкові прикраси. Завдяки майстер-класу з валяння дітки отримали у подарунки іграшки, якими зможуть прикрасити свої домівки у період різдвяних свят.

Центральним елементом програми було запалення вогнів на новорічній ялинці у дворі житлового комплексу. Наприкінці вечора відбувся розіграш призів та подарунків серед щасливих власників квартир.

«Ми прагнемо не до успіху, а до цінностей, які він дає. Це – щасливі та усміхнені молоді люди, батьки, діти, котрі отримали ключі від власного дому. Це для нас є успіхом, що мотивує до нових проектів», – ділиться своїми планами та секретами мотивації керівник проекту Avalon Light Олег Стецишин.

Додамо, що незабаром компанія Avalon Inc. планує представити нові проекти житла комфорт-класу, а з актуальними пропозиціями можна ознайомитися на сайті компанії.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!