Wizz Air готовий повернутися в Україну вже цьогоріч

2743 0
Авіакомпанія Wizz Air може повноцінно повернутися в Україну вже у 2016 році. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Про це передає Espresso.tv.

За словами міністра, компанія Wizz Air готова повноцінно повертатися в українське небо.

«Це, я думаю, можливо, навіть і цього року, вхід на український ринок найбільшого європейського лоукосту, декларують свій намір і американські авіакомпанії», — додав Володимир Омелян.

Нагадаємо, минулого року авіакомпанія повідомила про намір ліквідувати українське відділення компанії. Вісім із 16 існуючих рейсів вирішили скасувати, решту – передали угорському підрозділу Wizz Air. Пізніше Wizz Air повідомила, що фізично збереже дочірню компанію в Україні. Компанію перезапустять, як тільки стане зрозуміло, що рівень ризиків знижений.

Також зазначимо, раніше генеральний директор львівського міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького Тетяна Романовська підтвердила про проведення переговорів з популярним угорським авіаперевізником. Нагадаємо, що саме Львів планувалося зробити другим базовим аеропортом для «WizzAir Україна» в нашій країні. Раніше звідси виконувалися рейси в Італію, Німеччину, Англію, Грузію.

Читайте також: Популярний лоукостер Ryanair почне літати зі Львова у 2017 році

Wizz Air – найбільший лоукост-перевізник у Центральній і Східній Європі, який літає у 110 напрямках у 37 країнах. Флот авіакомпанії нараховує 55 літаків Airbus A320.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!