Політична реклама

Wizz Air обіцяє повернути львів'янам усі кошти за скасовані рейси

1469 0
Авіакомпанія Wizz Air обіцяє повернути львів’янам усі кошти за квитки на рейси, запуск яких анонсували на кінець квітня – початок травня, однак відклали на невизначений термін. Про це повідомив 25 квітня на Весняному діловому форумі у Львові представник ТОВ «Авіалінії Візз Ейр Україна» Олексій Бурчевський.

«Компанія відкладає відкриття своєї бази у Львові через різке падіння попиту на польоти. Сподіваємось, ці проблеми швидко минуть і база буде відкрита. Наразі компанія змушена повертати кошти за велику кількість вже придбаних квитків», – сказав Олексій Бурчевський.

Раніше Wizz Air анонсував на кінець квітня – початок травня запуск авіарейсів зі Львова до іспанських Валенсії та Барселони, до Неаполя та Риму (Італія), Кутаїсі (Грузія) і Тель-Авіва (Ізраїль), але 16 квітня у компанії заявили про їх перенесення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!