Wizz Air оголосив одноденний розпродаж авіаквитків зі Львова

12735 0
Знижка 20% діє на всі напрямки перевізника.
Фото: Макс Лічнов

Фото: Макс Лічнов

Сьогодні, 2 травня, угорський лоукостер Wizz Air проводить одноденний розпродаж авіаквитків на всі напрямки, у тому числі зі Львова. Про це повідомляє Avianews.com.

Акція триває до півночі за середньоєвропейським часом, тобто до 1:00 за київським, і діє на рейси в травні та червні 2019 року. Знижка 20% поширюється на базовий тариф без урахування адміністративного збору. Якщо пасажир захоче оформити додаткові послуги, які не входять у базовий тариф, вони коштуватимуть повну вартість.

Читайте також: Wizz Air знову підвищив вартість пріоритетної посадки

Додамо, що зі Львова Wizz Air літає до Копенгагена, Вільнюса, Берліна, Дортмунда, Франкфурта, Лондона, Вроцлава, Гданська, Катовіце та Братислави. До прикладу, зі знижкою можна знайти квитки до Берліна від 418 грн, зворотно – від 778 грн.

Придбати квитки зі знижкою можна на сайті перевізника або через його мобільний додаток.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!