Wizz Air оголосив про запуск чотирьох нових авіарейсів зі Львова

2578 0
Квитки за вказаним напрямком вже можна забронювати на сайті авіакомпанії. Вартість стартує від 14,99 євро залежно від напрямку.

Угорський лоукостер Wizz Air сьогодні оголосив про запуск рейсів за чотирма напрямками з аеропорту Львів – у Меммінген (Німеччина), Неаполь (Італія), Варшаву і Познань (Польща). Як повідомляє ЦТС, рейси будуть виконувати починаючи з червня.

У напрямку Львів – Варшава перевізник полетить з 11 червня. Рейси відбуватимуться по понеділках, середах і п'ятницях.

Маршрут Львів – Неаполь відкриється 12 червня. Рейси – по вівторках і суботах.

Читайте також: Літо 2021. Куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок

13 червня Wizz Air почне виконувати перельоти зі Львова у Меммінген і Познань. В обох випадках рейси заплановані на четвер і неділю.

Квитки за вказаним напрямком вже можна забронювати на сайті авіакомпанії. Вартість стартує від 14,99 євро залежно від напрямку. 

Нагадаємо, що напередодні угорський лоукостер відновив польоти зі Львова до Гданська. Детальний перелік рейсів, який виконує авіаперевізник, можна переглянути за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!