Wizz Air підвищив вартість пріоритетної посадки та реєстрованого багажу

1654 0
Загалом послуги подорожчали від 2 до 10 євро.
Фото: aeronautica.online

Фото: aeronautica.online

Угорський лоукостер Wizz Air збільшив ціну пріоритетної посадки та реєстрованого багажу. Про це повідомляє Lowcostavia.com.ua.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Раніше Wizz Priority коштувала від 5 до 15 євро, а зараз становить від 5 до 17 євро. Wizz Priority надає можливість взяти з собою у салон два предмети ручної поклажі (55x40x23 см і 40х30х20 см).

За реєстрований багаж до 10 кг відтепер доведеться заплатити від 9 до 27 євро. Раніше ця послуга коштувала у межах 7 – 12 євро. Мінімальна ціна на багаж вагою до 20 кг збільшилася з 14 до 15 євро, а на багаж до 32 кг – з 19 до 23 євро. Максимальна ж ціна тепер становитиме 50 – 72 євро. Якщо ж ви захочете докупити багаж в аеропорту, то доведеться заплатити фіксовану ціну 55 євро за валізу до 20 кг та 120 євро – за 32 кг.

Читайте також: Скільки багажу можна провести літаком безкоштовно. Інфографіка

Нагадаємо, раніше ірландський лоукостер Ryanair також збільшив вартість Priority-посадки та перевезення багажу до 10 кілограм.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!