Wizz Air призупинив відновлення рейсів з росії до ОАЕ

1006 0
Перевізник призупинив плани щодо відновлення польотів зі столиці росії москви в Абу-Дабі на тлі зростаючої критики.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Лоукостний авіаперевізник Wizz Air відклав плани відновлення авіарейсів з москви до Об'єднаних арабських еміратів після критики громадськості. Про це повідомляє Reuters.

Читайте також: Компанія Wizz Air планує відновити польоти в росію

«Перевізник Wizz Air призупинив плани щодо відновлення польотів зі столиці росії москви в Абу-Дабі на тлі зростаючої критики з приводу рішення про відновлення польотів», - йдеться у повідомленні.

У своїй заяві про відтермінування рейсів до подальшого повідомлення компанія не згадала про критику в соцмережах, проте згадала про «обмеження галузевого ланцюжка постачання».

Нагадаємо, що у серпні компанія відомого угорського лоукостера Wizz Air Abu Dhabi оголосила про відновлення польотів із Абу-Дабі в москву. У квітні лоукостер WizzAir відкрив продаж квитків із деяких українських аеропортів, починаючи з 4 липня. У системі бронювання лоукостера були вказані рейси зі Львова, Києва й Одеси в різні європейські країни, наприклад, у Польщу, Литву, Італію, Велику Британію. Жоден рейс не був здійснений. Наразі бронювання квитків на рейси з українських аеропортів недоступне.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!